Vacature 189/32/205

close  print
   
De Universiteit Hasselt draagt bij tot de ontwikkeling van de kenniseconomie in de (Eu)regio. Actief onderwijs op maat van de student, toponderzoek in welomlijnde domeinen en een internationale oriƫntatie zijn haar kenmerken.
Dank zij haar kleinschaligheid bouwt zij met haar medewerkers aan een organisatie waar het aangenaam werken is. Kwaliteiten bij mensen zijn de enige maatstaf. Gender, etnische afkomst, handicap, nationaliteit, leeftijd worden niet in overweging genomen.

De faculteit Wetenschappen, vakgroep Wiskunde en statistiek, onderzoeksinstituut Data Science Instituut van de Universiteit Hasselt zoekt een (m/v)

doctor-assistent Statistiek (2 x 50% of 1 x 100%)

Achtergrond
Vanuit je functie zal je zowel bijdragen aan het onderwijs als het onderzoek in de Statistiek. Je maakt deel uit van de onderzoeksgroep Censtat (voor meer info: www.uhasselt.be/censtat) en het onderzoeksinstituut Data Science. Afhankelijk van de kandidaten kan de vacature worden opgesplist in 2x50% of 1x100%.
Onderwijsopdracht
Je geeft ondersteuning in het onderwijs. Het exacte onderwijspakket wordt jaarlijks vastgelegd in samenspraak binnen de vakgroep wiskunde en statistiek. De vakgroep wiskunde-statistiek geeft zowel onderwijs binnen de bachelor wiskunde en master statistiek, als in andere opleidingen (in de faculteiten wetenschappen, bedrijfeconomische wetenschappen, geneeskunde en levenswetenschappenen, en revalidatiewetenschappen).


Onderzoeksopdracht
Je doet onderzoek in het domein van de biostatistiek, bioinformatica, epidemiologie of mathematische statistiek binnen het Centrum voor Statistiek (CenStat), de Hasseltse entiteit van het Interuniversitair Instituut voor Biostatistiek en statistische Bioinformatica.
Profiel
  • Je behaalde een doctoraat in de Statistiek.
  • Je bent collegiaal en je kan goed in teamverband werken.
  • Je beschikt over goede relationele, communicatieve en rapporteringsvaardigheden.
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels.
  • Je hebt sterke onderzoeksvaardigheden.
  • Je hebt ervaring met onderzoek in de Statistiek.
Aanbod
Je wordt aangesteld en verloond als doctor-assistent.
We bieden een aanstelling voor 3 jaar.
Selectieprocedure
Je kan enkel online solliciteren en dit tot en met 12 november 2019.
De selectieprocedure bestaat uit een voorselectie op sollicitatiedossier en een interview.
Meer info
Prof. dr. Christel FAES, +32-11-268285, christel.faes@uhasselt.be

Meer weten over werken aan de UHasselt? Kijk op www.uhasselt.be/jobs voor onder meer onze personeelsvoordelen.

HR ExcellenceDe Universiteit Hasselt heeft een lange traditie van aandacht voor onderzoeksloopbanen. De Europese Commissie gaf de Universiteit Hasselt hiervoor in 2011 als eerste Vlaamse universiteit de toestemming om het 'HR Excellence in Research' logo te gebruiken.